Întâlnire dintre echipa Serviciului de Probatiune de pe lângă Tribunalul Neamt si magistratii instantelor si parchetelor din municipiul Piatra Neamt

1

Luni, 06 iunie 2011, ora 1300 în Sala Teatrului de Joacă din cadrul Bibliotecii Judeţene G. T. Kirileanu Neamţ, va avea loc o întâlnire a echipei Serviciului de Probatiune de pe lângă Tribunalul Neamt cu magistraţii care soluţionează cauze penale  în cadrul instantelor si parchetelor nemtene.

Scopul întâlnirii este mediatizarea activităţii serviciului de probaţiune în rândul magistratilor nemteni.

Cuvântul de deschidere a manifestării va apartine dnei Găină-Romila Ana-Camelia, sef serviciu delegat în cadrul Serviciului de Probatiune de pe lângă Tribunalul  Neamt.

La întâlnirea de lucru sunt invitati reprezentantii conducerii Tribunalului Neamt si ai Judecătoriei Piatra Neamt. De asemenea, vor participa la aceste lucrări magistratii care solutionează cauze penale.

Agenda întâlnirii  cuprinde prezentarea echipei Serviciului de Probatiune de pe lângă Tribunalul Neamt, prezentarea serviciului si a cadrului legislativ. Dezbaterea este completată de prezentarea activitătilor serviciului: întocmirea referatelor de evaluare, supravegherea persoanelor în comunitate, munca în folosul comunitătii, asistenta si consilierea persoanelor, programele derulate de consilieri cu persoanele care au comis infractiuni atât în comunitate – One To One cât si în penitenciar – Reducerea Riscului de Recidivă. Totodată vor fi prezentate datele statistice aferente anului 2010 referitoare la activitatea serviciului de probatiune.

Finalul sedintei va fi dedicat discutiilor libere si feed-back-ului  adresat echipei din cadrul Serviciului de probatiune de pe lângă Tribunalul Neamt.

Mass-media este  invitată pe această cale să participle la acest eveniment.

Persoană de contact:

Denisa – Claudia – Daniela STOIAN-Aniţoaiei,

P.R. în cadrul Serviciului  de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Neamţ

Tel. 0233.212.717 interior 33, Fax: 0233.23.23.63

E-mail: probatiune.neamt@just.ro

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Gelu spune

    Cate persoane raspund de P.R. la Tribunalul Neamt?
    Nu de alta,dar Presedintele a spus ca e recesiune,si ca nu mai sunt bani nici de sampanie cu ocazia ultimei numiri in functie a unui ministru.
    Adica,ma gandesc ca e suficient un P.R. la o institutie bugetara,nu e nevoie chiar de cate unul pentru fiecare departament,serviciu,birou,scaun…
    Ma gandesc cu voce tare,nu dau cu parul,avand in vedere ca la mine,la privat,s-au terminat cucurile astea de joburi de multa vreme…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate