Înlocuirea lui Dragoș Chitic, actualul primar interimar al municipiului Piatra Neamț

9

Mâine la primăria Piatra Neamț, consilierii locali vor vota proiectul de hotărâre ce vizează înlocuirea domnului Dragoș Chitic din funcția de primar interimar al municipiului Piatra Neamț. Votul va fi secret și fiecare consilier va trebui să voteze cum îi dictează propria conștiință iar cei care nu au conștiință vor vota cum li se ordonă.Dragoș Chitic - primar interimar Piatra Neamț
Consilierii locali sunt rezervați în a-și exprima clar și public poziția, toți așteptând să vadă ce înțelegeri mai fac șefii lor în ultimul moment.
Partidele politice au și ele poziții care vor să pară clare, dar își lasă loc de întors.
Presa nemțeană, în afară de noi, ca de obicei, este ”imparțială”. Noi, cum ne știți, nu suntem absolut deloc imparțiali, ci suntem 100% de partea celor care ne citesc iar cei care ne citesc, într-o proporție majoritară nu sunt de acord cu schimbarea domnului Dragoș Chitic. Dacă alții își permit să ignore opiniile celor care i-au ales, sau în cazul presei a celor care-i citesc, noi nu ne permitem acest lucru.
Așadar, poziția oficială a publicației noastre este una normală, de deschidere față de colaborarea cu primăria Piatra Neamț indiferent de cine o conduce vremelnic dar nu agreăm și nu susținem ideea  schimbării domnului Dragoș Chitic.
Ne asumăm această poziție, deși toate semnele și calculele indică o schimbare iminentă a domnul Dragoș Chitic.

Iosub Robert

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. claudiu spune

  Dupa cum scrieti se pare ca sunteti la fel de „impartial”ca si restul presei nemtene, ca , na, fiecare cu interesul lui…In alta ordine de idei va intreb ce va place in mod deosebit la domnul Chitic?Poate faptul ca a semnat toate escrocheriile lui Pinalti? Posibil.

  ADMIN: Noi avem doctorate in Pinaltologie și Tărâțologie. Cât timp am studiat Pinaltologia nu am vazut semnătura lui Chitic pe acte dubioase. Asta nu inseamnă cu nu a semnat. Aveți dumneavoastră ceva exemple ?

  1. popa gheorghe adrian spune

   Un exemplu este escrocheria cu PARCUL TINERETULUI…cand prin semnatura lui CHITIC a fost plimbat din domeniul public in privat tocmai ca sa nu-l ia subsemnatul ca proprietar de drept…acest joc costa pe cetatenii orasului PIATRA NEAMT zeci de miliarde de lei vechi…voi reveni cu detalii.

   1. Lolita spune

    Ai sa te mai plimbi cum se plimba ciinele dupa slanina. Poti sa suni un prieten in ajutor, Becali Jiji.

    1. popa gheorghe adrian spune

     Mare adevar..am sa ma plimb in toata lumea si am sa dau m… la cetatenii orasului Piatra Neamt…ai si tu umor, cateodata :)))))))

 2. legio spune

  Oare PSD va merge ,pana la schimba un gospodar , cu o nulitate politica? De ce nu se fac alegeri anticipate ?

 3. mihai spune

  Sa le fie rusine!Cum a venit unul si au inceput sa se miste lucrurile in bine,cum il schimba.Se pregateste PSD-ul de alegeri si vor ca si Piatra Neamt sa fie COD ROSU!

 4. Mos Craciun spune

  Sa speram ca PSD-ul va avea acelas rezultat ca in 16 noiembrie

 5. Lolita spune

  Am spus mai demult, Chitic este baiat simtit si nu iese la atac. Acuma, cum pinalti a venit, l-a „pleznit” si l-a facut pitic. Oare vine banu’ „chitit” di la pinalti „oglindit” in Chitic ?

  1. TUTU spune

   LOLITA TREBURILE SUNT DELICATE MALAIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate