Înjurături, nervi, frâne bruște … doi prea… simțiți treceau strada

7

Astăzi, pe B-dul Traian, în jurul prânzului, preoti-pe-stradala ora de maximă circulație, mai multe mașini au rupt cauciucurile pe asfalt în încercarea de a frâna brusc, șoferii au devenit brusc religioși amintind ceva de sfinți și alte cele și toată circulația s-a oprit. Doi preasimțiți treceau strada, dar nu așa oricum, ci cu Dumnezeu înainte pariind pe frânele și atenția șoferilor pietreni care au dovedit încă odată că atunci când sunt incomodați în trafic își transmit mesajele de bine oricui, indiferent că poartă straie preoțești sau nu.
Ciudat este că cele două forme de viață evlavioasă nu au schițat absolut nici un gest când li s-au adresat injurii, nu au tresărit când au auzit frâne și și-au continuat drumul puțin în diagonală peste cele 4 benzi de mers ale Bulevardului Traian.
Pentru astfel de slujitori recomandăm totuși benzi reflectorizante pe straie. Asta ar putea să le salveze viața ce o petrec pe această lume.

D.E:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Sandu spune

  Era departe trecerea de pietoni, era cald, trebuia sa astepte la semafor, niciun echipaj de la politia rutiera sa opreasca circulatia, sa poata trece” VIP”- urile…Pe la trecere trec fraierii…

 2. POPA GHEORGHE ADRIAN spune

  Ăsta e din seria…pe lângă faptul ca va luam banii ne batem joc și de voi…sclavilor!

 3. Costin spune

  S-au luat dupa REPER.

 4. MARCEL spune

  FIti pe Pace cei doi erau CU DUMNEZEU Inainte ! In NADEJDEA lui Dumnezeu ,le facem , incercam pe Toate !

 5. Andrei Alexe spune

  erau în parohia altora…!

 6. cipandeil spune

  … erau saraci cu Duhul…

 7. Irina Irina spune

  Cata nesimtire pacat ca nu a coborat un sofer sa ii „sfinteasca” putin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate