Înjunghiat de mai multe ori și desfigurat în bătaie la Târgu Neamț

0

Un tânăr de 23 de ani din Târgu Neamț a fost măcelărit astă-noapte de un alt individ, care se pare că a mai comis fapte penale. A fost înjunghiat în zona toracică până în plămâni, în burtă, în spate, călcat în picioare, ambele arcade sparte… a fost nenorocit în bătaie.

Victima a fost operată de urgență și se află în terapie intensivă în stare foarte gravă, după cum declară apropiații săi.

Cum vom avea alte detalii, vom reveni asupra subiectului.

„La data de 3 august, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Tîrgu-Neamț. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani, se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamț, care pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o.

În acel moment, în altercația izbucnită, a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răucești, care se afla în zonă. Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În această dimineața se va efectua constatarea medico-legală, iar în funcție de rezultat se va stabili competența de soluționare a cauzei. Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul faptei și se sustrage de la cercetări. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate