Infrangere la Brasov

0

Ceahlaul a pierdut si cel de-al doilea amical cu FC Brasov, disputat astazi si incheiat 1-0 in favoarea brasovenilor. Gazdele au inscris in debutul reprizei secunde, prin Chipciu, dintr-un off-side evident, mai putin pentru arbitru. Acesta a mai gresit o data impotriva Ceahlaului, in min. 90, cand Gafita, scapat singur cu portarul Brasovului, a fost faultat in careu, fara sa se acorde penalty.
In ciuda rezultatului nefavorabil, echipa noastra a avut o evolutie buna, spre multumirea antrenorilor.
Marin Barbu a inceput partida in formula Villadsen- Burlacu, Forminte, Vitelaru, Ghita, Badescu, Cebotaru, Onciu, Achim, Constantinescu si Baltoi. In repriza a doua, au mai jucat Rohetki, Tepes, Barna, Ferariu, Fabbron, Gafita si Vasilache.
Echipa s-a intors in cantonamentul de la Targu Neamt, unde va mai disputa un amical, cu FCM Bacau, vineri (ora 11), cand se si incheie aceasta etapa de pregatire.
Urmatoarea partida de pregatire va avea loc miercurea viitoare, la Campulung Moldovenesc, cu FC Botosani, tot la ora 11.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate