Infractori specializați în furturi din societăți comerciale, prinși de polițiști

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au destructurat, în urma a 6 de percheziţii desfășurate ieri, o grupare specializată în furt calificat din societăți comerciale de pe raza judeţului Neamţ.

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul I.P.J. Neamţ.

La data de 17 decembrie 2018., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Roznov au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, în localităţile Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie și Podoleni, într-un dosar penal cu mai multe acte materiale de furt calificat, prejudiciul total fiind de peste 25.000 lei.
Șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Roznov, pentru a fi audiate.

Faţă  de 3 tineri de 21 de ani fiecare, toți din Dumbrava Roșie, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost introduse în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Astăzi, cele trei persoane, urmează să fie prezentate Judecătoriei Piatra-Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

În acțiune au fost angrenați și polițiști specializați în investigații criminale din cadrul Polițiilor Municipale din Piatra-Neamț şi Roman.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate