Infractori la drumul mare

0


În ziua de 11 noiembrie 2012, în jurul orei 14.00, un echipaj de politie din cadrul Politiei orasului Bicaz a oprit, pe DN 12 C, în localitatea Tasca, un autoturism, care se deplasa pe directia Lacu Rosu – Bicaz. În momentul opririi, un pasager din auto a încercat să arunce un telefon mobil. Persoana aflată la volan a fost identificată ca fiind A. Radu, de 23 de ani, din municipiul Iasi, iar pasagerul ca fiind G. Cristian, de 23 de ani, din Iasi.

Din cercetările efectuate, politistii îl suspectează G. Cristian că a sustras telefonul mobil, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, de la un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din judetul Vâlcea, în timp ce se aflau într-un restaurant din localitatea Lacu Rosu, judetul Harghita.

De asemenea, politistii au constatat că autoturismul era radiat din circulatie de autoritătile germane din aprilie 2012, a fost înmatriculat provizoriu până în iulie a.c.. În prezent autoturismul nu este înmatriculat si nu are drept de circulatie pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmit dosar penal, G. Cristian fiind suspectat de comiterea infractiunii de furt, iar A. Radu pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate