Infractori depistați în Piatra Neamț – Polițiștii i-au condus la închisoare

0
foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Teleorman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Piatra Neamț.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptătorii din cadrul S.A.S – I.P.J. Neamț, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Teleorman.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roșiori de Vede la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

În fapt, la data de 7 noiembrie 2018, bărbatul, împreună cu alte două persoane, având fiecare în mână câte un obiect ascuțit-tăietor, ar fi urmărit o persoană pe o stradă din Roșiori de Vede.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

O femeie din Cîndești, pe numele căreia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost depistată de polițiști.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unei femei de 48 de ani, din Cîndești.

Aceasta era condamnată de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de o lună de închisoare pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului. 

În fapt, începând cu data de 4 noiembrie 2016 și până în prezent, femeia nu a respectat sentința civilă a Judecătoriei Piatra Neamț, prin care s-a stabilit modul în care fostul soț urma să aibă legături personale cu fiica sa minoră, nepermițându-i să ia legătura în niciun mod cu aceasta.

Polițiștii au condus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate