Infractor căutat în Germania și Austria, prins la Piatra-Neamț

0
ARHIVA

Poliţiştii nemţeni au depistat şi reţinut un bărbat, dat în urmărire de autorităţile din Germania şi Austria pentru comiterea mai multor infracţiuni grave.     

La data de 17 februari, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Neamţ –  Compartimentul Urmariri au efectuat o acţiune ce a avut ca scop depistarea şi reţinerea persoanelor urmărite la nivel naţional, cât şi internaţional.

Astfel, în parcarea unui complex comercial din cartierul Precista, municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii au depistat un bărbat care era dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracţiuni grave, comise pe teritoriile Germaniei şi Austriei. Faţă de acesta, în vârstă de 50 de ani, din Piatra Neamţ, în cursul anului 2018 au fost emise două mandate europene de arestare de către autorităţile din Germania, respectiv Austria. Autorităţile judiciare din statele respective au stabilit faptul că în perioada 2017-2018, bărbatul a comis multiple infracţiuni de furt, înşelăciune, fraudă bancară, fals privind identitatea şi evadare de sub escortă.

Bărbatul a fost prezentat de către poliţiştii nemţeni Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în vederea extrădării.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate