Infractiuni rutiere incheiate cu dosare penale

0

În ziua de 19 noiembrie, în jurul orei 11.30, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Piatra-Neamt l-a depistat pe M. Daniel, de 20 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care conducea o autoutilitară, pe strada Mărătei, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, fără a poseda permis de conducere.I s-a întocmit dosar penal.

În ziua de 19 noiembrie, în jurul orei 18.20, politistii l-au depistat pe M. Costin, de 51 ani, din Roznov, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Zănesti, judetul Neamt, având o concentratie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăsenesc Roznov unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În seara de 19 noiembrie, în jurul orei 20.00, politisti din cadrul Postului de Politie Gârcina l-au depistat pe S. Cornel, de 32 ani, din comuna Gârcina, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe drumul comunal, având o concentratie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Neamt unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 20/21 noiembrie, în jurul orei 03.30, o patrulă de politisti din cadrul Biroului ordine Publică Urbană Roman l-a depistat pe B. Ionut, de 19 ani, din Roman, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe strada Victor Hugo, din Roman, judetul Neamt, având o concentratie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Roman unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate