Infractiuni la regimul circulatiei

0

La data de 18 martie, în jurul orei 13.00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamt l-a depistat pe U. Vlad Eugen, de 34 ani, din Piatra Neamt, care conducea un autoturism, având permisul de conducere retinut, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 23.07. 2009.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineata zilei de 19 martie, în jurul orei 05.30, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Roman l-a depistat pe Aleea Vasile Lupu din municipiu pe numitul Ș. Vasile de 31 ani din jud. Iasi, în timp ce conducea un autoturism având în aerul expirat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineata zilei de 20 martie, în jurul orei 04.20, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ l-a depistat, pe str. Valea Albă, pe M. Radu Ionut, de 23 de ani, din jud. Neamt, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 19 martie, în jurul orei 18.30, pe DJ 155 N, în localitatea Țibucani, comuna Țibucani, judeţul Neamţ, s-a produs un eveniment rutier din care au pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în timp ce A. Manole, de  27 de ani, din com. D-va Rosie, jud. Neamt conducea un auto, pe DJ 155 N, în localitatea Țibucani, într-o curbă la stânga, datorită consumului de alcool a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă izbindu-se de un gard. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

După producerea evenimentului la volanul aceluiasi autoturism s-a urcat A. Vasile de 52 ani, din com. Țibucani, jud. Neamt, pentru a duce autoturismul la locuinta sa însă, datorită consumului de alcool, a pierdut controlul volanului intrând într-un sant. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit faptul că avea o concentratie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere, fiind întocmit dosar penal în cauză.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate