Infractiuni la regimul armelor si munitiilor

0

– Prin valorificarea operativă a unor date si informatii existente la nivelul Serviciului A.E.S.P., a fost identificată numita G. Mihaela, de 54 ani, din loc. Piatra-Neamt, care detinea la domiciliul său, fără drept, o armă letală cu glont.

Celei în cauză i-a fost întocmit dosar penal si se efectuează cercetări pentru săvârsirea infractiunilor prevăzute de Legea 295/2004.

Arma a fost depusă la Camera de Corpuri Delicte a I.P.J. Neamt.

– Prin valorificarea operativă a unor date si informatii existente la nivelul Serviciului A.E.S.P., au fost identificati numitii B. Dumitru, de 75 ani ,din mun. P. Neamt si S. Maricel, de 56 ani, din com. Alexandru cel Bun, jud. Neamt, care au detinut, fără drept, arme si munitii letale, pe care le-au comercializat în mod ilegal, fără respectarea conditiilor prevăzute de Legea 295/2004.

Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal si se efectuează cercetări privind săvârsirea infractiunilor prevăzute de Legea 295/2004.

Armele si munitia au fost depuse în Camera de Corpuri Delicte a I.P.J.Neamt.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate