Infracţiuni în circulaţie

0

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ l-a depistat, în ziua de 19 august, în jurul orei 16.00, pe Bd. Traian, din Piatra Neamţ, pe D. Ovidiu, de 30 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism cu numerele provizorii de înmatriculare expirate din data de 17 august a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 19 august, în jurul orei 17.25, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe str. Profesor D. Martinas, din Roman, pe G. Ioan, de 57 de ani, din Roman, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţisti din cadrul Formaţiunii de Poliţie Rutieră Tg. Neamţ l-au depistat, în seara de 19 august, în jurul orei 21.00, pe str. Cuza Vodă, din Tg. Neamţ, pe O. Petru, de 22 de ani, din comuna Petricani, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur. Tânărului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate