Inflație de directori la spitalul din Piatra-Neamț

1

În ultima perioadă a fost o inflație de directori la spitalul din Piatra-Neamț, lucru deloc benefic pentru unitatea sanitară.

A fost doctorul Codruț Munteanu care a deranjat mafia din spital și apoi a fost săpat chiar de oamenii președintelui CJ Neamț, executat ulterior de liberalii care s-au apucat de făcut poze cu el și l-au pus cap în cap cu cei de la PSD care îl numiseră. Am putea spune că acest manager a fost dat afară de mafia din spital, cu ajutorul PNL.

A venit apoi Alexandru Juncu care a asigurat o perioadă de interimat.

După el a venit Toader Mocanu care pe vremea PDL vindea mâncare la prețuri ciudate spitalului, el fiind și prefectul liberal pe vremea căruia s-au retrocedat suspect mii de hectare de păduri din Neamț. Acesta nu a rezistat foarte mult căci la spital era de treabă și nici nu putea să se pună cu mafia din sănătate. E vorba de respectul dintre ei. Această numire a fost o greșeală care se poate imputa PSD.

A urmat Florin Apostoaie care a fost o greșeală a PSD chiar și pentru spitalul din Târgu Neamț, nici nu mai vorbim de manager la spitalul județean.

A venit apoi Daniela Marcoci, o alegere bună a PNL, dar care fiind prinsă în scandalurile inițiate de PNL contra PSD, a plecat scârbită. Poate dacă clasa politică locală o lăsa să își facă treaba, era director și acum.

A urmat apoi Marius Ghineț, o alegere atât de greșită prezentată de cei din PNL încât le-a adus daune de imagine și intenție de vot mai mari decât toate numirile nefericite făcute de PSD în ultimii ani la un loc. La această numire nu omul a fost problema, ci modul în care cu multă aroganță liberalii l-au impus fără să mimeze o minimă consultare cu cineva și fără să se prefacă măcar că motivează decizia înainte de a o lua.

Acum a numit din nou PSD-ul un nou manager, Silviu Verzea. O numire la fel de bună ca și cea a PNL-ului cu Daniela Marcoci. Rămâne de văzut dacă nu va fi consumat politic și acest director și atras în tot felul de lupte între PNL și PSD.

Ce este de menționat este faptul că nimeni, nici PSD, nici PNL nu a reușit până acum nici măcar să „julească” mafia din spital, că de lovit nici nu intră în discuție. În continuare PNL și PSD se bat pe controlul asupra spitalului fără să înțeleagă că nu l-au controlat de fapt niciodată.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Sima spune

    Poate elimina mafia de la serviciul Ru.Jora &comp.Doamne ajuta!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate