Inflație de conturi false pe Facebook-ul nemțean

0

În ultima perioadă au crescut îngrijorător numărul conturilor false ce apar pe zona de Facebook folosită de nemțeni.
Aceste noi conturi false, cer și primesc prietenia persoanelor publice din Neamț, politicienilor locali și în special a persoanelor care sunt active în mediul Facebook.
Lucrând cu mediul online monitorizăm în scop de marketing rețelele de socializare și tragem semnalul acesta de alarmă deoarece aceste conturi false nu par a fi făcute la comandă, de profesioniști care își dozează inteligent eforturile, tehnica și timpul  în scopuri comerciale sau de promovare. Aceste conturi sunt făcute de amatori ”pasionați” care nu au cunoștințe informatice avansate dar au posibile deviații comportamentale, dat fiind faptul că timpul alocat acestei ”pasiuni” este anormal de mare.
Avem temeri bine întemeiate că aceste conturi vor fi folosite mai devreme sau mai târziu la activități sociale negative de genul dezinformări, intoxicări, denigrări, calomnieri, etc.
Noi am reclamat situația acestor conturi la Facebook cu tot cu elementele informatice pe care le-am adunat, dar în baza ca rețeaua de socializare va reacționa este mult mai eficient să aveți grijă cui dați accept și mai ales de unde vă vin informațiile care ar putea să vă manipuleze.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate