INCREDIBIL! Spațiu de joacă sabotat la Piatra Neamț

1

Este incredibil ce se întâmplă în Piatra-Neamț. Un spațiu de joacă a fost sabotat prin demontarea balustradei unei punți mobile.

Nu vorbim de un act de vandalism ci de o operațiune făcută de cineva care a venit cu scule, a îndepărtat protecțiile de la șuruburi și cu o cheie a desfăcut piulițele și a scos șuruburile din bara groasă de lemn masiv.

Există suspiciunea că s-a făcut acest lucru pentru ca maine să fie anunțat un organ de control care să vină și să constate că respectivul loc de joacă pune în pericol viața copiilor și să fie sancționată din nou municipalitatea, ca apoi să se inducă ideea că spațiile de joacă din oraș sunt nesigure.

Nu știm ce dezaxat poate gândi să facă așa ceva dar dacă există persoane care au văzut ceva și pot da relații despre sabotarea acestui loc de joacă ar fi bine să anunțe poliția. Este de neacceptat să se pună în pericol viața copiilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. George spune

    Ar mai fi o posibilitate: cineva din primărie să urmărească închiderea acelui spațiu de joacă și schimbarea destinației sau înstrăinarea terenului cu pricina. În asemenea situație poate fi sabotaj. Asta fiind chestiune cu iz penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate