Incompetenții și trântorii acuză performanțele ziarpiatraneamt.ro

1

Nu cu puține ocazii, diverși incompetenți din presa locală, dar și unii din rândul politicienilor, se trezesc lansând acuzații sau suspiciuni asupra traficului nostru, adică a numărului de persoane care ne citesc.

Deoarece trebuie să terminăm odată cu incompetenții mincinoși care își justifică propria neputință, aruncând cu noroi în cei din jur, ne declarăm public disponibilitatea de a da acces la toate datele și log-urile de trafic ale publicației noastre, din ultimul an, unui expert autorizat. Incompetenții mincinoși să pună mână de la mână sau oricare dintre ei să scoată din buzunar banii pentru o expertiză făcută de un expert autorizat și noi oferim expertului acces la ce vrea el.

Traficul (ratingul) publicației noastre este rezultatul a 10 ani de muncă, sacrificii și are la bază munca unor oameni cu adevărat dedicați, implicați și motivați.

Mincinoșii incompetenți care știu ei cum ”aranjăm” noi traficul cu roboți de internet sau prin alte metode să scoată banii și să contracteze un expert ca să arate adevărul sau să își accepte neputința. Dacă nu au bani, să ceară. Sunt destui la Neamț care dau bani incompetenților din presă pentru nimic sau ca taxă de protecție.

Deși pare o problema a nostră și nu un subiect de presă, în realitate este una dintre problemele principale în acest județ. O ceată de nesimțiți, incompetenți, incompetente, oportuniști și puturoși poartă de grijă și discreditează în mod mincinos pe toți cei care au performațe și muncesc.
De la instituții la partide, de la presă la spital, peste tot există asemenea forme de viață care trăiesc pe lângă casa omului și se hrănesc cu zilele sale. Peste tot este cel puțin unul sau una care bagă limba în urechea șefului, știe el ce fac în neregulă cei care sunt competenți și muncesc sau și mai rău lansează suspiciuni și minciuni despre cei care sunt mai buni ca el/ea. Peste tot sunt astfel de trântori care trag frâna de mână oricui încearcă să facă ceva.

Iosub Robert

P.S.: Nu ne referim la toți colegii de presă, ci doar la cei care își justifica ratingul slab cu acuzații nefondate la adresa celor mai buni decât ei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gradinaru Neculai spune

    Apreciez știrile publicate zilnic de Ziar Piatra Neamț. Felicitări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate