Incident violent în Piatra-Neamț: Poliția a intervenit prompt pentru a restabili ordinea publică și siguranța cetățenilor (VIDEO)

0

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că pe strada Nicolae Iorga, se află o persoană ce are asupra sa un cuțit.

Patrulele de ordine publică s-au deplasat la locul sesizării, procedând la identificarea și imobilizarea unui bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa un briceag.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 11 iunie  a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 48 de ani, folosindu-se de un briceag, ar fi adresat amenințări cu acte de violență bărbatului de 54 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate și i-ar fi provocat distrugerea unui telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa/Video: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate