Închiderea restaurantelor din Piatra-Neamț n-a distrus chiar toată industria HoReCa

3

După intrarea în scenariul roșu, în Piatra-Neamț s-au închis restaurantele, cafenelele, barurile etc. la interior. Întrucât nu s-a impus și o restricție legată de ieșirea din localitate, oamenii din municipiu au început să frecventeze restaurantele și pensiunile din zona Ursuleți, dincolo de limita de localitate sau din celelalte zone din imediata apropiere a orașului.

Odată cu închiderea HoReCa din municipiu pentru publicul larg, toți cei din Piatra-Neamț care vor să mănânce la restaurant ies la câteva sute de metri de oraș, susținând, astfel, și afacerile locale din zonă, singurul lucru bun din toată povestea. Între timp, angajații și proprietarii de restaurante și pensiuni din oraș sunt la limita supraviețuirii. Să fie asta singura soluție?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Cetățean spune

  La respectat reguli nu s-au înghesuit cei cu magazinele și restaurantele. Supraviețuirea lor depindea de reguli. N-au priceput atunci. Nici acum nu pricep că afacerile lor nu vor merge mai bine nici dacă-i lasă deschiși. Ăia de se duc să mănânce la 100 de metri după granița orașului sunt niște proști. Nu cred că-s așa de mulți…..

 2. Sătul spune

  1. M-am saturat de serviciile de cacao de tip HoReCa
  2. Ospatarii strungari sa faca chelnerie nu dulgherie
  3. Patronii nesătui sa mai ia din economii ca nu strica, pe lumea ailalta nu luati in sicriu nimic, baieti!

 3. Stefan spune

  Inca o dovada ca aceste „scenarii” sunt doar niste imbecilitati!Distrugi restaurantele din oras, in vreme ce acelea situate la cinci metri de granita orasului functioneaza bine-mersi!Acest scenarii ar trebui judecate pentru zone mai largi, interconectate prin trasee de transport locale, activitati economice si sociale…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate