Incercati si dumneavoastra sa vedeti daca vi se aproba vreodata

7

Toti pietrenii se plang ca pentru orice extindere la o cladire e nevoie de acte si proiecte, iar sansele de aprobare sunt extrem de reduse . Multi stiu ce inseamna sa iti faci un balcon sau sa muti o teava si majoritatea stiu ca este inutil sa incerci vreodata in viata sa extinzi o constructie pe un trotuar , strada sau spatiu public destinat pietonilor, exceptie facand constructiile temporare cu doua mese , cateva scaune si un gard mobil .
Am vazut recent extinderea unui restaurant din Piatra Neamt extindere ce ocupa cu mult peste jumatate din spatiul pietonal . Nu vom intra in detalii sa spunem al cui este restaurantul, dar pentru orice extindere pe spatiu public solicitata de pietreni le recomandam sa ataseze cererii pe care o fac la primarie si pozele cu aceasta constructie, caci daca aici se poate inseamna ca ar trebui sa se poata si in alte cazuri . Nu ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  Acelasi personaj detine si terasa din fata cinematrografului pietricica…oare terenul acela nu putea sa-l ia subsemnatul in compensare cu parcul din centru? CE RETORIC SI TUPEIST SUNT.

 2. popa gheorghe adrian spune

  De ce nu spuneti si cine detine restaurantul…un consilier local destul de influent…intrebarea este veridica, subsemnatul se lupta pentru dreptul sau de proprietate pentru parcul din centul mun. Piatra Neamt si NU REUSESTE sa intre in posesia bunului jefuit de comunbisti dar si de administratia locala, iar „slugile obediente” au parte de tot ce nu-i al lor…PARADOXAL, DAR ADEVARAT.

  ADMIN : Restaurantul apartine fiului unui primar microbist al carui nume il trecem sub tacere.

 3. nationalistu` spune

  Oare cum pronunta numele localului manelistii de pe la noi,mai ales cei din cartier cand se duce toti sa vorbeste si beie ho cafe la NOIR CINQ dupa ce le-au transpirat haripile de cat au dat din ele ca sa daie Dumnezeu sa iasa tot dom`basascu.Hai mo la CINCI NEGRI! Asa sa-i ramana numele.

 4. Mos Craciun spune

  Unde e tov. mocanu&comp cu incalcarea statului de drept, cu respectarea constitutiei si cu celelalte norme ale democratiei?As vrea sa vad daca pe respectivul trotuar poate circula o mama cu un carut cu gemenu sau o persoana cu dizabilitati? Mai aveau un pic si intrau si pe carosabil(vezi parcare oatu-unic).Rusine, noua ca acceptam asa ceva. Ne vedem la referendum!(Lg.406/2001-art.1,alin.3)

 5. marius spune

  Daca se va mai putea,va fi numai in cazurile „sociale”: Social Liberale.
  Dixit!

 6. Diacon spune

  „Pidelisti”-excroci de la un capat la altul. Se mai smiorcaie ca nu-i democratie in Romania.Scarbele!!!

 7. Mihaela spune

  Da de ce sa nu spunem a cui este, sau mai bine zis cine este neofcial actionarul – dl Bogdan Puscasu (sa nu fie cenzurat de admin), city managerul urbei noastre, daca cumva mai exista acest post si daca dansul il mai ocupa pt ca de multe luni a disparut ca prin minune, nu il mai vezi pe la nici o emisiune, nu ne mai spune povesti de noapte buna.

  ADMIN : Domnul Puscasu detine doar 10% din NOIR CINQ SRL P.NEAMT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate