A inceput „curatenia” in oras. Rotile a zeci de masini au fost blocate in mai multe zone ale orasului

6

Astazi lucratorii de la XdataSoft, impreuna cu cei de la politia locala, au blocat rotile a mai multor masini de pe strada Mihai Eminescu. Aceasta decizie a fost luata din cauza supraaglomerarii strazilor cu sens unic.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. pascaru spune

  In una din parcarile din zona Maratei au fost blocate zeci de masini pe motiv ca nu s-au reinnoit contractele..interesant e modul in care s-au blocat..mai exact noaptea..fara avertismente..s-au verificat numerele la masini si toti care locuiau in apropierea parcarii au avut masinile blocate..ceilalti au scapat…Pentru deblocare gratuita trebuia sa faci contract..in caz contrar plata a 50 ron..

 2. Razvan spune

  Caz personal: Parchez la baza scarii din fata spitalului judetean si ma duc sa platesc parcarea; aparatul de taxat nu accepta banii. Am sunat la numarul afisat pe aparatul respectiv, le-am spus ca ma grabesc sa ajung urgent in spital si am intrebat ce trebuie sa fac. Mi s-a spus ca pot lasa numerul de inmatriculare al masinii mele si pot pleca linistit , ba chiar mi-au multumit pentru sesizare. M-am intor in 15 minute si am gasit roata blocata. Am chemat baietii de la xdatasoft si mi-au spus ca aparatul functioneaza; le-am demonstrat ca aparatul avea erori deoarece nu mi-a luat monezile nici in fata ochilor lor; le-am explicat ca eu sunt cel ce i-a chemat si chiar mi s-a spus sa las numarul de inmatriculare si sa plec linistit. Au raspuns ca doar ei decid cine nu plateste. Am sunat la politie si am cerut prezenta unui echipaj de politie pentru a calma un conflict in crestere (eu deja eram in fata masinii lor cu care vroiau sa fuga lasandu-ma cu masina blocata). Dupa ce au vazut ca am cerut prezenta politiei pentru a dovedi prost-functionarea aparatului, mi-au deblocat masina.
  Morala: nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
  P.S. – salut si eu initiativa xdatasoft, ca firma, DAR nu inteleg ce personaje angajeaza

 3. Alex spune

  O actiune destul de buna, mereu sunt parcati acolo langa VIP. Apropo strada respectiva nu este Mihai Eminescu.

 4. feraru marcel spune

  Si ????? Cica o minune, tine trei zile. Stati „geana” pă carosabil si vedeti cand se opresc. Si mai e si inceput de an, cand se-ncepe strangerea de fonduri.

 5. popa gheorghe adrian spune

  In precista era nevoie ca de aer. In zona Gostat se parcheaza masinile efectiv pe banda de circulatie. Chiar ma intrebam…de ce se pun capace oriunde altundeva in oras unde se mai poate intelege parcarea si aici unde se parcheaza EFECTIV pe banda de circulatie nu se iau masuri. Pe langa capacele de la Datasoft se putea sesiza si Politia Rutiera care poate dispune ridicarea autoturismelor care blocheaza circulatia…oare in orasul unde se pun bombe, se impusca oameni si se calca politisti este abuziva masura ridicarii autoturismelor?, sau e suficienta o banda de circulatie pentru ambele sensuri, mai ales dimineata la 8 cand „vedetele” isi duc copii la scoala. Atunci sa vedeti voi coada de la gostat pana pe varianta.

 6. Andrei spune

  Dispozitivele pentru blocarea rotilor vor fi montate pe roata stanga fata, pentru a fi usor observate de conducatorul auto si nu trebuie sa produca defectiuni tehnice vehiculului blocat sau sa afecteze caroseria acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate