Incepere de urmarie penala fata de 3 politisti si un medic in cazul Adrian Nastase

1

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de trei ofiţeri de poliţie şi faţă de un medic, Serban Bradisteanu, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului săvârşită în legătură directă cu fapte de corupţie.  Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se referă la îngreunarea executării pedepsei aplicate de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului prim ministru Adrian Năstase.   

 În măsura în care evoluţia cercetărilor din dosar o va permite, vom reveni cu detalii.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. dismerdatu spune

  buna ziua !
  Este normal sa se intimple tot felul de abuzuri…
  Legea in Romania se aplica discriminatoriu si….preferential.
  Desigur noi traim intr-o semidictatura mascata …. iar DNAul platit din banii nostri publici fuctioneaza la comanda Presedintelui Basescu.
  DNAul de ce nu a arestat pe toti cei citeva mii de mafioti cu ranguri mari si plini de diplome de doctorat care au jefuit bogatiile Romaniei si pe cei 20 de milioane de romani..????
  Daca DNAul functiona corect , ci nu pagubos si aplica cinstit Legile in vigoare Romania nu se afla in prezent in recesiune si in situatie dezastruasa moral si economic…!!!
  Securitatea lui Ceausescu a fost reactivata si acum se cheama DNA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate