Începe iar nebunia! Parking nu mai poate face contracte pentru locurile de parcare pe un an de zile

5

Primăria Piatra-Neamț a uitat să facă o hotărâre de consiliu prin care să prelungească contractul cu Parking, astfel că acesta va expira la 31.12.2023.

Drept urmare, Parking nu mai poate încheia de azi contracte decât pe perioade mai mici de 12 luni, ajungând ca în luna noiembrie să nu mai poată încheia contracte decât pe o lună de zile.

Nu știm în ce fel gândesc cei de la primărie, dar nerezolvarea urgentă a problemei va duce la o nouă nebunie cu locurile de parcare, acestea trebuind reînnnoite toate, 18.000, pe 01.01.2024.

Ar fi bine ca cei de la primărie să lase puțin combinațiile cu brazi artificiali de 45.000 euro și alte achiziții aberante pe care le mai fac și să pună mâna să rezolve problema parcărilor ca să nu se ajungă iar în colaps.

Informații suplimentare și precizări transmise de Biroul de Comunicare al Primăriei Piatra-Neamț ca urmare a publicării prezentului articol:

Referitor la articolul dumneavoastră, facem mențiunea că Primăria municipiului Piatra-Neamț a luat în considerare posibilitățile la care faceți referire în articol și a demarat deja activitatea de modificare a Regulamentului privind parcările de reședință, pentru ca pietrenii să nu resimtă disconfortul cauzat de limitările impuse de acesta în forma actuală.

În acest sens, în data de 23.12.2022 a fost supus dezbaterii publice pe site-ul oficial al instituției, link: https://www.primariapn.ro/dezbateri/-/asset_publisher/d8F7ynMHzZPK/event/id/5346608?redirect=http%3A%2F%2Fwww.primariapn.ro%2Fdezbateri%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_d8F7ynMHzZPK%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1 , Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor de reședință.

Proiectul, care urmează să fie supus adoptării Consiliului Local în luna februarie, va cuprinde, pe lângă o serie de completări care s-au dovedit utile în această jumătate de an de când a preluat Parking administrarea parcărilor de reședință, și posibilitatea de a se putea încheia contracte cu durata după data de 31 decembrie. SC Parking SA a formulat deja în cadrul dezbaterii o propunere în acest sens.

De asemenea, proiectul de hotărâre respectiv conține și reformularea Art.17 alin. (4) din Regulament, care va avea următorul conţinut: “În cazuri întemeiate, contractele de prestări servicii utilizare loc de parcare de reședință pot fi încheiate și pe o durată mai mică de 12 luni, dar nu mai puțin de 3 luni.”

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații și vă rugăm ca atunci când este necesar să solicitați și să publicați și punctul de vedere al instituției noastre.

Vă asigurăm în continuare de întreaga noastră solicitudine și transparență.

Biroul de comunicare al Primăriei Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Gheorghe spune

  Cred ca la primărie se face un joc politic. Nu primarul trebuia sa se ocupe de contract. Cel ce a scyis articolul nu pomeneste nimic de functionarul care trebuia da puna problema pe tapet. Este aceeasi treaba ca si cu stricatul strazilor pentru constructii. Cetteanul este indignat. Nu trebuia sa se faca nimic. Sa fie ladat cum a fost. Pe cine pregatesc sa-i ia locul??

  1. Velisar Iancu spune

   Păi nu funcţionarul se bate în piept cu … marile realizari (eventuale), nu funcţionarul conduce primăria etc., etc.

 2. Velisar Iancu spune

  F. bine că le-aţi semnalat problema din timp. La mulţi ani!

 3. VIO spune

  Carabelea si-o face cu mana lui,stie ca la urmatoarele alegeri nu-l mai voteaza nici ala cu coarne.

 4. Yo spune

  Domn’ primar, mai lasă-ne să trăim… dă-ți demisia onorabil, că ai cam început să ne încurci 👿🤬😡

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate