Incepe batalia pentru ciolanul de la Rutiera

3
Politia Kosovo

In curand seful Serviciului Rutier Neamt, comisar  Catana Neculai, alias Lica, va pleca din nou in Kosovo, ceea ce va porni o lupta pentru scaunul de sef al Serviciului Rutier Judetean.
Desigur ca totul va fi cat se poate de corect, se va organiza concurs, interviu etc. si va castiga cel care are cele mai multe „cunostinte” in domeniul vizat.
Cat timp a fost sef Catana N., Politia Rutiera nemteana a cunoscut o schimbare de atitudine vizibila dinspre aroganta de militian inspre comportamentul de politist. Speram ca noul sef al acestui serviciu sa faca macar 50% din ce a facut Catana si sa continue sa mentina aceeasi atitudine impusa in ultima perioada.
Multumim domnului Catana Neculai pentru colaborare, ii uram o misiune cat mai linistita si fara evenimente neplacute si ii dam o veste care il va bucura: in Kosovo se mentine ordinea si de pe motocicleta.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. R.G spune

  pote pleca linistit cand stie ce lasa in urma??? minciuna nu si are loc in conduita unui politist veritabil///// .poate o sa aveti si dumneavoastra un baieat si atunci o sa antelegeti ce simte un parinte.

 2. Kiatra-Neamt spune

  Va fi tot unul din „CLANUL INTERLOP” ???
  Apropo , inafara de SORIC si acel sef de post GRUPUL INTERLOP din IPJ nici nu a fost CLINTIT deoarece il au la mana pe CAPUL MAFIEI INTERLOPE Piatra-Neamt care mai vrea un mandat sa nu ajunga in CELULA la EROUL FALAU”…

 3. Devastatorul spune

  Sa speram ca in Kosovo Lica n-o sa mai conduca masini asa cum conduce el de obicei vinerea noaptea de la Society pana acasa. Adica dupa ce bea doar suc de portocale, bineinteles.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate