Încep lucrările la DN15 – Bicaz-Poiana Largului

Un anunț neașteptat, de interes pentru toți nemțenii, a fost făcut marți, 21 mai, de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Vreau să dau o veste neașteptat de bună cetățenilor din județul Neamț. Vom asigura finanțare pentru modernizarea și reabilitarea drumului național DN15 (Bicaz-Poiana Largului). Săptămâna trecură s-a semnat contractul de execuție, o sumă foarte mare, de peste 330 de milioane de lei. ”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Începând de luni, 27 mai, după cum menționează chiar Ionel Arsene, constructorul va fi acolo, cu utilaje, pentru modernizarea și reabilitarea drumului național care leagă Bicaz de Poiana Largului.

Am stat și noi de vorbă cu firma care va coordona lucrările și vă asigurăm că nu este vorba de un anunț de campanie electorală. Pe drumul de la Bicaz la Poiana Largului va începe cel mai mare șantier pe care l-ați văzut pe străzile din Neamț în ultimii 30 de ani.

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. mircea spune

  Urez din tot cugetul meu succes Consiliului Judetean si firmei constructoare.Sa speram ca vom avea motive sa ne bucuram de un drum bine facut desi…..

 2. Lili Botezatu spune

  Un excavator 2 roabe într-o lada de mașină și tot drumul pictat cu inscripții portocalii. Ptei. Bicaz La următoarea ploaie dn15 se întrerupe la un pod înainte de P Teiului mai mult de jumătate e surpat.. Va dorim succes

 3. TIBI spune

  O Știre ,, SENZATIONALA ,, ! și așa cum precizați Nu de Campanie . Cine ? a circulat. Zilele acestea pe DN15 a putut observa autoutilitare de la CNAIR , portocalii cu niște oameni ,care și în decursul acestor 5 luni din anul curent ,au mai. toaletat pe ici pe colo din vegetația de pe marginea lui , drumului , Acum. vazandui la curățat. șanțuri , in amonte și aval de motel Cristina , Chestiunea e că Dacă. Ei sunt ,, Constructorii ,, Firma. , Domnul ARSENE ar trebui să și. delege un Consilier , Diriginte de Șantier ,care să fie 24/24 Prezent acolo SI înainte de Toate , Sa le impute , scadă din Suma ce-a MARE , valoare lucrării executate acum câțiva ani , intre Hangu și. Grozăvești , unde țopăi cu auto cum sare piatra aruncata pe apă Ptr a face cerculețe , Drumul fiind închis o perioada , au adus și un utilaj ce semăna cu o sondă , Drept asfaltul este întreg , nu sunt gropi , fisuri , Doar niste coame. , valuri , De aici și Suspiciunea ,Ei CNAIR sunt ,ori fi BUNI pe parte de TURNARI ,, in schimb pe CONSOLIDARI , Nu prea . Ori acest Drum de asta are nevoie Primordială , relatați acum niște timp ,cum că ar fi Identificat un NR de ? Zone critice , între timp au mai apărut altele . Per total SA de a DOMNUL să fie Intr un ceas Bun ! și SPOR la TREABĂ .

 4. George spune

  În primul weekend din iunie vreu să fac o plimbărică la Bicaz și Durău, iar cu ocazia asta voi vedea ce se mișcă acolo în materie de modernizare DN. Mă voi întoarce pe Axialul de la Durău la Izvorul Muntelui că am auzit cănd spunea Arsene anul trecut că reface și acel drum. Vreau să văd dacă din toamnă și până acum s-a mișcat ceva și acolo. Sunt sigur că NU.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate