Incendiu puternic seara trecută, în Neamț (VIDEO de la locul intervenției)

0

La ora 20:46, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o gospodărie în localitatea Bodeștii de Jos din comuna Bodești.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Bodești și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o casă și două anexe gospodărești (un adăpost pentru animale și o magazie), cu posibilitatea propagării la alte două gospodării.


Din interiorul adăpostului pentru animale proprietarul locuinței, a evacuat mai multe păsări.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din interiorul locuinței au fost evacuate două butelii ce prezentau risc de explozie. Au ars bunurile materiale din interiorul locuinței, magazia și adăpostul pentru animale cu o suprafață de aproximativ 120 mp, 1500 kg de cereale, scule electrice și alte bunuri de uz gospodăresc.
Efectul termic produs de burlanul neprotejat corespunzător față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime
, a transmis Lt. Irina Popa – ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate