Incendiu puternic la o casă din Neamț (FOTO)

0

În data de 29.06.2024, la ora 02:13, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Borca pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în satul Pârâul Pântei.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Borca și Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unui imobil P+1, cu trei locuințe.

Persoanele din interiorul imobilului s-au autoevacuat, până la sosirea forțelor de intervenție.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 200 mp, izolația exterioară pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au deteriorat obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și tâmplăria din pvc aferentă ferestrelor de la etaj.
Din interiorul construcției au fost evacuate patru butelii.

Patru persoane au fost asistate medical de echipajul SMURD la locul evenimentului: un bărbat de 45 de ani cu ușoare arsuri la nivelul membrelor superioare, un bărbat de 74 ani, o tânără de 15 ani și o femeie de 74 de ani cu atacuri de panică. Niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.
După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind coșul de fum necuraţat
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate