Incendiu puternic într-o localitate din Neamț – Proprietarul gospodăriei a fost transportat de urgență la spital (FOTO)

0

În data de 09.08.2023, la ora 17:28, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă situată pe strada Stațiunii în comuna Piatra Șoimului.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Roznov, SVSU Piatra Șoimului, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SAJ Piatra Neamț.
Animalele ce se aflau în interiorul adăpostului au fost evacuate de proprietari până la sosirea forțelor de intervenție.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la un adăpost pentru animale cu posibilitatea propagării la locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars adăpostul pentru a animale cu o suprafață de 200 mp, aproximativ 20 t de plante furajere depozitate în podul acestuia și unelte de uz gospodăresc.
Un bărbat de 72 de ani care a suferit un atac de panică și un traumatism toracic a fost preluat de echipajul SMURD și predat ulterior unui echipaj SAJ în vederea transportului la UPU Piatra Neamț.
Focul deschis în spații închise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
”, transmite Căpitan Irina Popa, ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate