Incendiu puternic într-o gospodărie din Neamț – „Flăcările se ridicau până la cer” și au ajuns la casa vecinilor

0

Un incendiu puternic a izbucnit în miez de noapte la o casă din Podoleni. Potrivit localnicilor „flăcările se ridicau până la cer”, iar totul s-a transformat rapid în ruine. Focul s-a extins cu repeziciune și la o locuință aflată în vecinătate dar din fericire pompierii au intervenit la timp pentru a o salva.

„În jurul orei 23:42, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Gării din comuna Podoleni.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Podoleni cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei case, dar și la acoperișul unei case aflate în imediata vecinătate cu posibilitatea propagării la întreaga construcție.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 mp și bunurile materiale din interiorul acesteia. Cea de-a doua casă a fost salvată, fiind afectat doar acoperișul pe o suprafață de aproximativ 5 mp.
Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.
”, transmite ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate