Incendiu puternic într-o gospodărie din Neamț

0

În această seară, ca urmare a unui apel la 112, pompierii pietreni au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie din localitatea Tarcău.

La locul evenimentului s-au deplasat și pompierii voluntari din cadrul SVSU Tarcău și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare care au localizat incendiul și au evitat propagarea acestuia la alte construcții din apropiere.

„Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei magazii în care era amplasată o centrală termică. Forțele de intervenție au stins incendiul in urma căruia a ars acoperișul magaziei pe o suprafață de aproximativ 35 mp și bunuri materiale aflate în interior și s-a deteriorat acoperișul unei sere pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.”, a transmis ISU Neamț.

VIDEO: ISU NEAMȚ

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate