Incendiu în municipiul Piatra Neamţ

0

Joi, 9 august, la ora 11.42, pompierii militari pietreni au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe (aparţinând lui Ioan C.) situată pe strada Oituz din municipiul Piatra Neamţ.

Incendiul a fost cauzat de fumatul în locuri nepermise (casa nu era locuită dar pe timpul nopţii persoane fără adăpost pătrundeau în interior printr-o fereastră deschisă; în interior a fost uitată o ţigară nestinsă care a provocat incendiul). Au ars 2 paturi, un recamier şi diferite deşeuri depozitate în dormitor. S-au deteriorat pereţii şi un şifonier. Incendiul a fost sesizat imediat după producere de o persoană care locuieşte în vecinătate şi a fost lichidat în limitele găsite. Pentru a pătrunde în interior, pompierii militari au tăiat lacătele de la poartă şi de la uşa de acces în casă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate