Incendiu la un spațiu comercial din Bistrița – Un bărbat a fost evacuat de un pompier aflat în trecere care a observat flăcările (IMAGINI)

0

Incendiu magazin alimentar sat Bistrita, comuna Alexandru cel Bun

La ora 09:58 (n.ed, ieri) pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un spațiu comercial situat în localitatea Bistrița din comuna Alexandru cel Bun.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Alexandru cel Bun.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o construcție cu rol de depozitare și la acoperișul spațiului comercial.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars magazia pe o suprafață de aproximativ 20 mp și 100 mp din acoperișul spațiului comercial (construit din lemn și acoperit cu tablă).
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Colegul nostru, plt.adj Olariu Bogdan, ce se afla în trecere și a observat flăcările, a evacuat un bărbat de 45 de ani din zona incendiată și și-a sprijinit colegii la intervenție. Bogdan este pompier și paramedic în cadrul Detașamentului Piatra-Neamț din anul 2007, a transmis Căpitan Irina Popa – ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate