Incendiu la un depozit din comuna Dochia

0

Joi, 21 iunie, la ora 00.23, pompierii militari pietreni au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, 9 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit (aparţinând Consiliului Local) situat în localitatea Dochia.
În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la întreg depozitul, existând pericolul de propagare la locuinţa Mariei P. (aflată la 5 metri distanţă) şi la Şcoala cu clasele I-VIII Dochia şi o anexă a acesteia (aflate la circa 10 metri). Imediat s-au luat măsuri pentru protejarea imobilelor din imediata apropiere şi pentru lichidarea incendiului.
Au ars: acoperişul depozitului, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi (construit din asterială lemn şi învelitoare din draniţă şi plăci de azbociment); 4 tone de lemne de foc; 30 de bănci şcolare; 30 de scaune; un dulap cu 3 uşi; 6 covoare; 10 uşi de acces; 8 scaune tapiţate şi 40 de metri liniari de carton bituminos. S-au deteriorat: un grup electrogen; 30 de saci cu ciment; 30 de indicatoare de informare; 2 roabe; 2 scări; 16 instalaţii de iluminat ornamentale stradale şi unelte de grădinărit.
Intervenţia salvatorilor a durat 4 ore. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate