Incendiu la un apartament, în Piatra-Neamț (IMAGINI)

0

În această după-amiază, în jurul orei 16.30, a fost sesizată izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul unui bloc de pe strada Petru Rareș din municipiul Piatra-Neamț. Locatarii sunt evacuați.

Pompierii pietreni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș în municipiul Piatra Neamț.
Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament de la etajul al doilea. Nu sunt victime
. Până la sosirea forțelor de intervenție, locatarii din bloc s-au autoevacuat.În interiorul apartamentului nu erau persoane.”, a transmis locotenent Irina Popa – ISU Neamț.

ACTUALIZARE ISU NEAMȚ:

În jurul orei 16:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș în municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unei băi a unui apartament situat la al doilea etaj.
În interiorul apartamentului nu se aflau persoane.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: o cadă, o mașină pentru spălat haine și o ușă și s-au deteriorat pereții apartamentului.
Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.
O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate