Incendiu în Neamț

0


foto-caracter ilustrativ

În noaptea de sâmbătă, în jurul orei 23,00, a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale, din comuna Bicazu Ardelean, sat Bistra, drumul spre Stanile.

Purtător de cuvânt ISU Neamț, Popa Irina:

În jurul orei 23.07, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și voluntarii cu două autospeciale de stingere de la SVSU Bicazu Ardelean și SVSU Bicaz s-au deplasat în localitatea Bistra comuna Bicazu Ardelean pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale.
Pompierii au stins incendiul care putea să se propage la două locuințe învecinate și care a provocat pagube importante. Au ars aproximativ 200 kg de cereale, o magazie de cereale pe o suprafață de 20mp, aproximativ 10 mc de lemn, o magazie de lemne, un grajdi pentru animale construit din lemn, aproximativ o tonă de furaje, un garaj construit din lemn și un coteț din lemn pe o suprafață de 20mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,cablu electric defect sau neizolat.

Sursa: ZiarBicaz.RO

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate