Incendiu la o locuință improvizată din orașul Bicaz

1

incendiu-bicaz

Miercuri, 14.12.2016, la ora 16:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință improvizată din orașul Bicaz. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, o ambulanță SMURD și 2 voluntari din cadrul SVSU Bicaz. De la locul intervenției, comandantul intervenției a raportat că incendiul se manifestă cu flacără deschisă la nivelul unei anexe și a unei locuințe improvizate. În urma incendiului au ars: anexa din scândură, acoperiș folie PVC și carton bituminat pe o suprafață de aproximativ 40 mp, locuința improvizată construită pe cca 12 mp din scândură și izolație polistiren, acoperită cu scândură și învelitoare tablă, articole de îmbrăcăminte și documentele de identitate ale proprietarului.
Cauza probabilă a incendiului: jar (scântei) purtat de vânt și căzut pe materiale combustibile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. gabriela spune

    Batranul care locuia in casuta din Dodeni care s-a mistuit, a ramas doar cu hainele de pe el si se afla internat la Spitalul Orasenesc Bicaz. Cine are posibilitati sa il ajute cat de putin, poate sa o faca donand bunuri, alimente, materiale de constructii etc. Orice ajutor oricat de mic, insemna foarte mult!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate