Incendiu la o grădiniță din Piatra-Neamț

1

Luni, 24 iulie, în jurul orei 17.20 s-a semnalat prin 112 un incendiu la o anexă din cadrul grădiniței de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Piatra-Neamț. Echipajele pompierilor se află la fața locului.

Revenim cu detalii.

Comunicat ISU:

Luni, 24.07.2017, la ora 17:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la grădiniţa Colegiului tehnologic „Spiru Haret” din municipiul Piatra Neamţ, str. Ana Ipătescu. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi ofiţeri şi doisprezece subofiţeri cu patru autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. Sosiţi la locul evenimentului, pompierii militari, au constatat că incendiul se manifesta la o anexă lipită de clădirea grădiniţei. Datorită intervenţiei prompte şi rapide, flăcările nu s-au propagat la întreaga construcţie.

În urma evenimentului au ars anexa împreună cu materialele depozitate în interior în proporţie de 100%. S-au degradat 14 geamuri termopan, două uşi termopan şi tencuiala pereţilor exteriori pe o suprafaţă de cca. 50 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.

Sursa foto: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. XX spune

    Era de asteptat nu se stia unde si cind.La locul de joaca din apropiere,din fata circiumii lui Craciun,acela cu piatra sparta in loc de nisip in care copii nu se pot juca,este un obicei de mult timp ca tincii de 3-4 ani sa se joace cu chibrituri sub directa supraveghere a mamelor sau bunicilor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate