Incendiu la o gospodărie din Neamț. O femeie a fost resuscitată

0

La ora 16:58, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în orașul Târgu-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu-Neamț și SAJ.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat într-una din cele trei camere și bucătărie. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars obiecte de mobilier, materiale textile și s-au deteriorat aparate electrocasnice.
O femeie în vârstă de 71 ani a fost găsită căzută în baie, în stare de inconștiență (SCR). Imediat a fost preluată de echipajul SAJ și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, ulterior fiind transportată la CPU Târgu-Neamț.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare).

a transmis ISU Neamț

RECTIFICARE ISU NEAMȚ:

„Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe P+1 de pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu-Neamț.
Lângă blocul de locuințe, în imediata apropiere a apartamentului, erau construcții din lemn care comunicau cu acesta. Accesul pentru intervenție s-a realizat prin interiorul construcțiilor.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate