Incendiu la o fabrica de prelucrare a lemnului in Piatra Neamt

0

Miercuri, 21 noiembrie, la ora 20.46, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, zece subofiţeri şi trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un buncăr cu rumeguş al unei societăţi de prelucrare a lemnului din municipiul Piatra Neamţ.

Ajunşi imediat la locul evenimentului în doar 5 minute, pompierii militari au constatat că rumeguşul din interiorul buncărului ardea mocnit, iar salariaţii societăţii acţionau cu furtunuri cu apă racordate la hidranţi. Totodată, buncărul era prevăzut cu instalaţie de stingere proprie, care s-a declanşat în momentul producerii incendiului.

Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de scânteile mecanice ajunse prin intermediul exhaustorului în buncărul cu rumeguş. Au ars circa 40 de metri cubi de rumeguş, saci de filtrare şi motorul aferent instalaţiei de filtrare. S-au degradat pereţii exteriori ai buncărului, instalaţia electrică şi vopseaua.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate