Incendiu la o casa din Roznov

0

O locuință din orașul Roznov a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Pompierii ISU au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul care se propaga cu repeziciune.

Comunicat ISU Neamț:

Noaptea trecută, la ora 01:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în oraşul Roznov, satul Slobozia. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ şi un pompier voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Roznov.

În urma evenimentului au ars: cca. 80 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă, cca. 10 mp acoperiş cu învelitoare din azbociment, cca. 5 ml gard din lemn, tâmplărie din lemn şi obiecte de mobilier din bucătăria locuinţei, haine şi bunuri personale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.

Vom reveni într-un articol separat cu detalii suplimentare despre incendiu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate