Incendiu la o brutărie din Dămuc

0

Duminică, 17 septembrie, în jurul orei 21:00, ISU Neamț a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu în Dămuc. Au fost trimise autospecialele de la Bicaz și Bicazu Ardelean. La fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei brutării. Incendiul a fost localizat, iar suprafața afectată a fost de aproximativ 150mp, conform primelor informații ISU. Nu s-au semnalat victime, însă pagubele materiale la nivelul brutăriei sunt destul de însemnate.

Comunicat ISU Neamț:

Duminică, 17.09.2017, la ora 21:10, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un operator economic(brutărie) în satul Dămuc din comuna Dămuc. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat un ofiţer şi zece subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ şi o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Bicaz, o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bicazu Ardelean, 15 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Dămuc şi aproximativ 20 de cetăţeni. Datorită intervenţiei prompte şi rapide a forţelor participante a fost limitată propagarea incendiului la întreaga construcţie.

În urma evenimentului au ars cca. 150 mp astereală din lemn din compunerea acoperişului. S-au degradat cca. 100 ml învelitoare din tablă şi un geam termopan.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,jar sau scântei purtate de vânt pe materiale combustibile”.

Sursa: ziarbicaz.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate