Incendiu la fosta casă de copii din Dobreni

4

5.01.2016, ora 12.20

Două anexe din curtea fostei case de copii din Dobreni au fost cuprinse de flăcări în cursul zilei de marți, 5 ianuarie. Din primele informații se pare că incendiul a izbucnit la nivelul uneia dintre anexe, s-a extins spre cea de-a doua anexă, iar apoi spre acoperișul unei construcții din apropiere. Echipajele ISU Neamț se află în aceste momente la fața locului și intervin pentru stingerea incendiului.

Ora 13.00

În incintă se aflau 21 de copii și 10 persoane care îngrijeau copiii. Focul a fost izolat înainte de a cuprinde clădirea principală. Au ars câteva anexe și o clădire. Încă nu sunt cunoscute cauzele incediului. Intervenția echipajelor ISU a fost îngreunată de lipsa presiunii pe reteaua de hidranți care este realizată din fonduri europene de către primăria Dobreni și administrată tot de primărie. Primarul comunei, Dan Ceaușu, nu a răspuns la telefon pentru a lămuri de ce în Dobreni arde o casă de copii, iar echipajele ISU nu pot utiliza la capacitate maximă rețeaua de hidranți.

Vom reveni cu detalii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Edi spune

  Si pe cand demisiile celor ce raspund de aceste asezaminte? Cristina Pavaluta- mare om, mare caracter, mare sef …… Si din cate stiu Craiescu este consilierul lui Iacoban tocmai pe aceste probleme… Nu? Atunci : pe cand demisia?????

 2. nenea spune

  trebuia sa o „modernizeze” cu noile fonduri nu ?!

  1. Cristina spune

   Nu e fosta casa si nu ntrebuia modernizata cu fonduri europene. Sunteti dezinformati.

   1. Mos Craciun spune

    E sediul C.A.P.-ului ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate