Incendiu într-un bloc din Piatra-Neamț, cauzat de niște siguranțe improvizate

1

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un apartament în municipiul Piatra-Neamț, pe str. Aleea Ulmiilor.

Pompierii de la Detașamentul Piatra-Neamț s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de lucru la înălțime, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta, cu degajare mare de fum, la un apartament situat la etajul I al imobilului.

Persoanele de pe casa scării s-au autoevacuat sau au fost evacuate de către pompieri, fiind vorba despre aproximativ 28 de persoane. Doi adulți au fost evacuați cu ajutorul scării culisabile. Două persoane adulte din apartamentul incendiat, intre care și proprietara, o femeie de aproximativ 73 de ani, au fost transportate la spital de catre echipajul SMURD EPA, ușor intoxicate cu monoxid de carbon. De asemenea, echipjale de la SAJ au preluat doi minori și un adult, cu atacuri de panica și ușor intoxicați cu fum, care au fost transportați la spital.”, a transmis slt. Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la niște siguranțe improvizate. Au ars bunuri materiale din bucătărie și hol.

1 Comentariu
  1. Cornel spune

    Pentru Unii dintre Noi Totul e Degeaba i ți arata la TV ,, DRAGA Ce Faci Acolo ? REPAR Siguranța ! Și Nu e PERICULOS ? La ‘s că ȘTIU EU Ce FAC ! Și Anume Va , I i Transform pe Voi și Alții în ÎNGERAȘI . Doar Ieri a fost Sf VASILE Apărătorul Duhurilor Rele .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate