Incendiu într-o gospodărie din Neamț. Proprietara a suferit un atac de panică

0

În jurul orei 11:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie în localitatea Țolici din comuna Petricani.


La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.
Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o construcție cu rol de adăpost pentru animale și plante furajere, existând posibilitatea propagării la alte anexe gospodărești.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 100 mp din acoperișul construcției și o tonă de fân.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
O femeie de 73 de ani, proprietara gospodăriei, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate