Incendiu într-o comună din Neamț. A luat foc o clădire dezafectată

0

Prin apel la 112, în jurul orei 18:52, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire dezafectată din comuna Hangu.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Hangu. Incendiul se manifesta la acoperișul și în interiorul unei clădiri dezafectate (aparținând DSVSA Neamț) cu posibilitatea propagării la fondul forestier. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 120 mp, materiale textile și deșeuri aflate în interiorul unei camere.”, a transmit purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.


Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Nu au fost victime.

sursa foto: ISU Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate