Incendiu în municipiul Piatra Neamţ

0


 

Marti, 13 noiembrie, la ora 11.30, pompierii militari pietreni au fost alertaţi şi au intervenit cu şase subofiţeri şi o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei garsoniere (aparţinând lui Paul M.) situată pe strada Progresului din municipiul Piatra Neamţ.

Pompierii militari au ajuns imediat la faţa locului şi au lichidat incendiul în limitele găsite. Flăcările au distrus o combină frigorifică, un fotoliu, un blender, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, lenjerii de pat şi un prelungitor. S-au deteriorat pereţii garsonierei, două perdele, două draperii, uşa de la bucătărie, un covor şi întrerupătoarele de la instalaţia electrică.

Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (combină frigorifică).  Salvatorii au luat măsuri pentru aerisirea spaţiilor inundate cu fum şi s-au asigurat că nu există persoane care să fi avut de suferit în urma evenimentului.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate