Incendiu în miez de noapte (FOTO/NEAMȚ)

0

În jurul orei 03:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un garaj situat pe strada nr 15 în comuna Dochia.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Dochia.
La sosirea pompierilor încendiul se manifesta cu flacără deschisă la două anexe gospodărești (un garaj auto și o magazie cu lemne) cu posibilitatea propagării la locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars cele două anexe gospodărești cu o suprafață totală de 90 mp cu bunurile materiale aflate în interiorul acestora, 10 ml de gard din lemn și s-au deteriorat 10 ferestre de la locuință și un autoturism.
Amplasarea necorespunzătoare a unui mijloc de încălzire față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime
, a transmis Căpitan Irina Popa – ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate