Incendiu în comuna Trifeşti (08.06.2011)

0

La ora 15.30, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, un maistru militar, 14 subofiţeri, 3 autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje dintr-o gospodărie (aparţinând Elenei R.) din localitatea Trifeşti.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea unor persoane iresponsabile. Din cauza amplasării în imediata apropiere, flăcările s-au propagat şi la depozitul de furaje din gospodăria vecină, aparţinând lui Vasile M. În prima gospodărie au ars 3 tone de lucernă, 5 mc scândură de brad, 30 ml căpriori, 30 ml gard din deşeuri de brad şi s-a degradat acoperişul depozitului de furaje (din plăci de azbociment) pe o suprafaţă de 60 mp. La gospodăria din imediata apropiere au ars 30 tone de lucernă, 2,5 mc scândură de brad, 2 mc de grinzi şi s-au degradat 2 tocuri de geam, 2 uşi şi acoperişul depozitului (din plăci de azbociment) pe o suprafaţă de 80 mp.
La intervenţie a participat şi SVSU Trifeşti.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate