Incendiu în comuna Săbăoani. Proprietara a murit, iar fiica sa a suferit arsuri

0

Miercuri, 2 mai, la ora 13.39, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, 7 subofiţeri, o autospecială şi ambulanţa SMURD ca urmare a producerii unui incendiu într-o locuinţă (aparţinând Angelinei D.) din localitatea Săbăoani.


Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind jarul provenit de la o ţigară nestinsă. Proprietara, în vârstă de 76 de ani, a fost surprinsă în incendiu şi a decedat (carbonizată), fiind descoperită de pompierii militari. Fiica proprietarei, Cristina D., a suferit arsuri (gradul I şi II) pe 35% din suprafaţa corpului. Echipajul SMURD prezent la faţa locului i-a acordat primul ajutor calificat şi a transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Au ars: 2 paturi, 1 dulap, 2 geamuri, 2 uşi, circa 50 de kilograme de materiale textile (covoare, haine), 25 de metri pătraţi din tavanul camerei (construit din lemn). S-au degradat pereţii camerei şi holul casei.

La intervenţie a participat şi SVSU Săbăoani cu 3 voluntari şi o autospecială.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate