Incendiu extins, în acest moment, în Neamț

0
Foto caracter ilustrativ

În jurul orei 12.20, prin apel la 112 pompierii de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată în comuna Ceahlău.

La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere. Deoarece a existat posibilitatea propagării incendiului la locuințe au fost solicitate forțe în sprijin. Astfel, la această misiune participă: 3 autospeciale de stingere cu 19 pompieri militari, 4 jandarmi, lucrători de la Ocolul Silvic Poiana Teiului, voluntari de la SVSU Ceahlău (cu autospeciala), SVSU Grințieș, SVSU Poiana Teiului. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

UPDATE: La solicitarea I.S.U Neamț, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Durău actionează în acest moment, în sprijinul forțelor profesioniste, la limitarea și stingerea unui incendiu de vegetație cu risc de extindere către zonele locuite și pădure, în Stațiunea Durău.

FOTO: JANDARMERIA NEAMȚ

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate